Hvis du ligesom jeg kan lide at nørde lidt, så kan du lave Ekstraktion af dine planterester. 

Ekstraktion er mange ting, jeg vil blot komme ind på 2 forskellige måder eller metoder til at gøre det på. Før jeg vidste, eller havde særlig meget viden, plejede at smide resterne af mine planter ud, indtil jeg fandt ud af værdien af det ”Skrald” jeg havde liggende, faktisk var guld værd! Første gang jeg valgte at prøve at udnytte mit afklip, ville jeg gerne prøve noget nemt, noget der ikke kostede så mange penge, og som ligeledes var nemt at have med at gøre. 

Derfor købte jeg den til Ekstraktion

Derfor købte jeg en Maxtractor for at lave en Ekstraktion. En Maxtractor er mega nem at anvende, det eneste man behøver er noget Dexso gas, eller helt almindeligt lightergas. Dexso er dog renere og mere sikkert at bruge, mange bruger lightergas, hvilket også er udmærket, men jeg anbefaler helt klart at bruge Dexso af åbenlyse gode grunde. Sikkerhed, kvalitet og udbytte. Maxtractor kan købes i flere størrelser. Jeg har købt en på 20 cm, der kan jeg presse 50-70 gram afklip i og få cirka 15-20 % i udbytte, og udbyttet er helt ubeskriveligt godt! En lækker olie, som ser og virker langt over forventningerne.

I den her verden, så bliver det sjovere og mere spænende for hver gang man lærer og prøver noget nyt. Så derfor skulle jeg selvfølgelig finde flere metoder hvorpå at udnytte mit afklip.

Denne gang ville jeg gerne prøve at lave noget ICE, jeg havde hørt meget om det og det lød faktisk meget besværligt og indviklet, indtil jeg fik det afprøvet på egen hånd. Det er super nemt at lave ICE. Måden man gør det på er ikke bestemt, det kan gøres på flere forskellige metoder. 

En vaskemaskine

Jeg valgte at købe en IceVaskemaskine, ja det lyder lidt sjovt når det er en vaskemaskine. Men det er faktisk super smart og nemt at anvende. Måden jeg gør det på er at enten købe en masse isterninger. Eller lave nogle selv selvfølgelig, derefter tager jeg mit afklip ud af fryseren hvor det har ligget i 48 timer før jeg anvender det, grunden til at jeg fryser. Mit afklip er fordi krystallerne simpelthen hopper af bladende og i dette tilfælde ud vaskemaskinens vand.

Når jeg har fyldt vaskemaskinen med iskold vand, smider jeg isterninger og afklippet ned i vaskemaskinen. Og så skal det ellers bare vaskes godt igennem. Jeg anbefaler dog maks 30 minutter for at få den bedste kvalitet. Når maskinen har kørt i 30 minutter, er der et smart rør hvor vandet tømmes.

Men måske vil du også gerne blive masseret hver dag? læs mere her!

Vandet skal naturligvis tømmes i de ICE poser der følger med den maskine man køber. Og voila så har du sit lækre materiale. Der er mange flere måder hvorpå man kan lave forskellige ekstraktioner, men så ville jeg aldrig blive færdig med at skrive, så til de nysgerrige er det bare med at gå i gang. Det er ikke så svært, faktisk er det meget ligetil og så er det endda hjemmelavet. Så man er 100% sikker på hvordan og hvad der rent faktisk er i ens produkt. 

Indlægs forfatter: fkadmin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *